De praktijk

De praktijk

Barend Vink ronde in 1970 zijn studie tandheelkunde af. Hij is een eigen praktijk begonnen in Nieuwegein. In 1983 heeft hij zich gevestigd in Driebergen. Vanaf 2003 en 2004 zijn zoon Rogier Vink en dochter Jennifer Vink ook werkzaam in deze praktijk. Zij hebben beide hun studie Tandheelkunde afgerond bij de ACTA in Amsterdam. Vanaf 2005 is Barend Vink gestopt met tandheelkundige verrichtingen aan de stoel. Hij vond het nog wel leuk om een adviserende rol te hebben binnen de praktijk. Sinds 2014 is Barend volledig met pensioen en nemen Jennifer en Rogier het roer over.

De praktijk bestaat uit twee behandelkamers, balie, sterilisatie ruimte en een wachtkamer.

Wij hebben meerdere assistentes in dienst om u zo goed mogelijk te kunnen ontvangen en te woord te staan. De stoelassistentes zorgen ervoor dat wij de tandheelkundige verrichtingen zo prettig en goed mogelijk kunnen uitvoeren.

Onze praktijk is uitgerust met Sirona behandelunits, digitaal röntgen, digitaal opg, ultrasoon reinigingsapparaat, thermo-desinfector, autoclaaf , DAC sterilisator en Segosoft software.

Wij werken al jaren samen met gerenommeerde bedrijven en tandtechnische laboratoria, ziekenhuizen en collegae.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken volgens onze tandartsen regelmatig bijscholingscursussen en leggen zij kennistoetsen af.

Vink Tandheelkunde is lid van Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde en staat ingeschreven in het KRT-register (kwaliteitsregistratie tandheelkunde).


De tandartsen